Uw account verwijderen
Laatst bijgewerkt:
Met NoCheck kunt u uw account en alle bijbehorende gegevens op elk moment verwijderen, rechtstreeks in de app. Deze pagina legt uit hoe dat gaat en wat er met uw gegevens gebeurt.
Uw account verwijderen in de app
- Open NoCheck en ga naar Instellingen → Profiel.
- Tik op Account verwijderen.
- Lees de waarschuwing en bevestig. Voor uw veiligheid kan u worden gevraagd u opnieuw aan te melden (‘Bevestig dat jij het bent’).
Uw account wordt meteen verwijderd.
Wat er wordt verwijderd
- Uw aanmeldidentiteit (Google, Apple of e-mail). Heeft u zich met Apple aangemeld, dan vragen wij Apple ook om de toegang van NoCheck tot uw Apple ID in te trekken, voor zover uw apparaat dat kan. U kunt die altijd zelf verwijderen onder Instellingen → uw naam → Inloggen met Apple.
- Uw garage — elk voertuig, elk onderhoud, elke beurt en elke stand die u heeft toegevoegd.
- Voor Premium-leden wordt ook de cloudback-up van die gegevens verwijderd.
Verwijderen is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt.
Wat wij bewaren
NoCheck bewaart na het verwijderen van uw account geen persoonsgegevens meer over u, behalve waar de wet dat vereist — gegevens over een abonnement dat u heeft gekocht worden bijvoorbeeld door Apple of Google bewaard onder hun eigen beleid. Anonieme, geaggregeerde diagnostiek die u niet kan identificeren kan bewaard blijven.
App al gedeïnstalleerd?
Heeft u NoCheck verwijderd en kunt u zich niet meer aanmelden om uw account vanuit de app te verwijderen, mail dan support@nocheck.app vanaf het e-mailadres dat bij uw account hoort; dan verwijderen wij uw account en de bijbehorende gegevens voor u.